Poštovani kupci, zbog trenutne situacije sve narudžbe primamo isključivo putem web-a i e-maila, a dućan neće raditi do daljnjega.

KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆE DRVO I GUMU

Star-series 3

Pronaći pravu dasku za stolni tenis nije tako lako kao što možda izgleda, čak ni za najiskusnijeg stolnotenisača. Svaki igrač ima svoj osobni stil igre. Možda ste obrambeni igrač, koji se fokusira na kontrolu i želi otežati protivniku s puno spina. Ili možda više volite ući u napad pomoću topspina u cilju brzog završetka, ostavljajući protivnika u potpunosti nadigranim.

Bez obzira na vaš stil igre, vjerojatno želite da se vaš reket za stolni tenis ponaša na određeni način. To znači da najbolja daska za vas nije nužno i najbolja daska za vašeg prijatelja. Ovaj vam vodič pomaže da odaberete pravu dasku stolnog tenisa za vas. Ovdje možete pročitati više o drvu, ljepilu i tehnologijama naših drva za stolni tenis. Također, možete saznati koje STIGA drvo odabrati da biste stvorili reket za stolni tenis koji odgovara vašem stilu igre.

Jeste li već kupili svoju prvu STIGA dasku? Ovdje možete pročitati više i o STIGA gumama i kako ljepiti gumu za stolni tenis.

Komentari su zatvoreni.