Poštovani kupci, zbog trenutne situacije sve narudžbe primamo isključivo putem web-a i e-maila, a dućan neće raditi do daljnjega.

STIGA tehnologije

STIGA- Logo - Frame-Instagram1080x1080

Iza svakog reketa za stolni tenis stoji nekoliko desetljeća intenzivnog istraživanja, razvoja i iskustva. Od kraja 60-ih STIGA proizvodi vlastite daske – originalne izrade i za stolnotenisače svjetske klase. Naše daske imaju sljedeće tehnologije:

WRBWRB SYSTEM – tehnologija koja se koristi za proizvodnju ručke, koja optimizira ravnotežu daske i povećava brzinu. Primjer: OFFENSIVE CLASSIC i CLIPPER WOOD

VPSVPS (Veneer Precision System) – jedinstveni, visoko precizni postupak grijanja i hlađenja koji stvara dasku sa savršenom ravnotežom i osjećajem. Primjer: INFINITY VPS i ETERNITY.

CRCR SYSTEM (Combi Revolution) – površina daske je podvrgnuta UV obradi, što omogućava povećanu brzinu prilikom udara loptice. Primjer: CLIPPER CR.

Diamond-Touch-2DIAMOND TOUCH TEHNOLOGIJA – vanjski furnir je izuzetno tvrd, stvarajući DASKU s nevjerojatno glatkom površinom. Primjer: NOSTALGY serija i AZALEA.

TextremeTEXTREME® TEHNOLOGIJA – tehnologija koja se temelji na ugljičnim vlaknima Spread Tow, koja povećava i brzinu daske i sweetspot. Primjer: DYNASTY serija, CARBONADO serija

Komentari su zatvoreni.